Блог
ASSTET EMS FITNESS CLUB
Новости в сфере EMS-фитнеса - полезные статьи
Політика конфіденційності


1. Web - сайт http://emsfitness.kiev.ua належить на праві власності ФОП Коношенко Сергій Олександрович код ЄДРПОУ 3448808518. Всі об'єкти права інтелектуальної власності, які містяться на сайті, окрім випадків, коли про це окремо зазначено, належать на праві власності Компанії.


2. Дана Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі – Політика конфіденційності) є чинною виключно в рамках Правил користування Сайтом та не поширюється на web – сайти третіх осіб.


3. Дана Політика Політики конфіденційності є комплексом правових, адміністративних , організаційних, технічних та інших заходів, які вживає Компанія з метою забезпечення конфіденційності та захисту персональних даних фізичних осіб - споживачів, які є користувачами Сайту, окрім випадків, коли така інформація особисто та свідомо розголошується споживачем – користувачем Сайту.


4. Метою впровадження Політики конфіденційності та захисту персональних даних є недопущення публічного доступу та розголошення інформації, володільцем якої є споживач.


5. Компанія вживає всіх можливих заходів з метою забезпечення виконання заходів, передбачених даним розділом Політики конфіденційності.


Розділ ІІ. Доступ до персональних даних


1. З метою реалізації функцій та завдань Сайту та інших цілей, пов'язаних з цивільно- правовими відносинами між Компанією та споживачем, споживач, користуючись даним Сайтом та послугами, для надання яких створений Сайт, надає Компанії дозвіл на збирання, накопичення, обробку, зберігання та використання (в тому числі з використанням автоматизованих засобів) персональних даних, володільцем яких він являється.


1.1. З метою реалізації функцій та завдань Сайту та інших цілей, пов'язаних з цивільно- правовими відносинами між Компанією та споживачем, споживач, користуючись даним Сайтом та послугами, для надання яких створений Сайт, надає Компанії дозвіл на передачу власних персональних даних третім особам.


2. Згода споживача, яка надається Компанії на збирання, обробку, зберігання та використання (в тому числі з використанням автоматизованих засобів) персональних даних та їх передачу третім особам оформлюється шляхом проставлення споживачем відмітки про надання дозволу на збирання, накопичення, обробку, зберігання та використання своїх персональних даних.


3. До персональних даних, на збирання, накопичення, обробку, зберігання та використання яких (в тому числі з використанням автоматизованих засобів) споживач надає дозвіл Компанії входить:


1. прізвище, ім'я, по - батькові;


2. стать;


3. місце проживання;


4. дата народження споживача;


5. номери засобів зв'язку (телефон, e- mail та ін.);


6. інформація про географічне розташування;


7. інформація про банківські та інші фінансові операції.


Інша інформація, яка самостійно вноситься споживачем.


ІІІ. Строк та місце зберігання Персональних даних


1. Персональні дані, на збирання, накопичення, обробку, зберігання та використання яких споживач надає доступ Компанії зберігаються безстроково, якщо інше не встановлено законодавством України або волевиявленням споживача.


2. Місцем зберігання персональних даних споживача є http://emsfitness.kiev.ua.


3. Місцезнаходженням Компанії є м. Київ, вул. Василя Тютюнника, 37/1


IV. Права споживача


1. Споживач, відносно власних персональних даних, які надаються для збирання, накопичення, обробку, зберігання та використання Компанії має право:


1.1. Знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження Компанії;


1.2. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних;


1.3. На доступ до своїх персональних даних;


1.4. Отримувати інформацію стосовного того, чи обробляються його персональні дані;


1.5. пред'являти вмотивовану вимогу Компанії із запереченням проти обробки своїх персональних даних;


1.6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;


1.7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;


1.8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;


1.9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;


1.10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;


1.11. відкликати згоду на обробку персональних даних;


1.12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;


1.13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.


V. Розкриття конфіденційної інформації та Персональних даних


1. Компанія звільняється від обов'язку дотримання Політики конфіденційності стосовно Персональних даних споживача у випадку, якщо споживач самостійно публічно розголошує персональні дані.


2. Компанія має право поширювати персональні дані споживача у випадку якщо інформація, отримана зі складу персональних даний є суспільно необхідною, тобто є предметом суспільного інтересу, і право громадськості знати таку інформацію переважає потенційну шкоду від її поширення.


3. Компанія має право поширювати персональні дані споживача з відповідного письмового дозволу споживача.


VI. Знищення та видалення персональних даних


1. Персональні дані, на збирання, накопичення, обробку, зберігання та використання яких споживач надає доступ Компанії підлягають видаленню або знищенню у разі:


- припинення правовідносин між споживачем та Компанією;


- видання відповідного припису Уповноваженого Верховної ради з прав людини або визначених ним посадових осіб секретаріату Уповноваженого Верховної ради з прав людини;


- набрання законної сили рішенням суду щодо видалення або знищення персональних даних.



Публічна оферта

ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР (ОФЕРТА)

на замовлення, придбання, продаж і доставку товарів

Цей договір між ФОП Коношенко Сергій Олександрович, в подальшому «Продавець» і користувачем послугами інтернет-сайту, в подальшому - «Замовник», є договором доручення на замовлення та придбання Товарів і визначає основні умови замовлення, придбання та доставки товарів через інтернет сайт http://emsfitness.kiev.ua Покупець, діючи з метою придбання Товару, приймає умови цього договору купівлі-продажу товарів (далі — Договір) на наступних умовах.


1. Визначення термінів

1.1. Публічна оферта (далі - «Оферта») - публічна пропозиція Продавця, адресована невизначеному колу осіб, укласти з Продавцем договір купівлі-продажу товару дистанційним способом (далі - «Договір») на умовах, що містяться в цій Оферті, включаючи всі Додатки.

1.2. Замовлення - рішення Замовника замовити товар і його доставку, оформлене в інтернет-магазині і / або доручення на придбання і доставку товарів.


2. Загальні положення

2.1. Наведена нижче інформація є офіційною пропозицією (офертою) інтернет-магазину http://emsfitness.kiev.ua будь-якій фізичній особі (далі - Покупець) укласти договір купівлі-продажу товарів. Зазначений договір є публічним, тобто. Е. Відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх покупців.

2.2. Згідно зі статтею 642 Цивільного Кодексу України повним і беззастережним прийняттям умов даної пропозиції (оферти), що підтверджує укладення Договору купівлі-продажу товарів на запропонованих нижче умовах, є факт оформлення та підтвердження замовлення.

2.4. Оформленням Замовлення Покупець підтверджує узгодження і безумовне прийняття ним умов цього пропозиції (оферти).

2.5. Укладаючи Договір (тобто акцептуючи умови справжнього Пропозиції (Пропоновані можливості) шляхом оформлення Замовлення), Покупець підтверджує наступне:

Покупець цілком і повністю ознайомлений, і згоден з умовами цієї пропозиції (оферти);

Він дає дозвіл на збір, обробку та передачу персональних даних на умовах, визначених нижче в Застереженні щодо збору, обробки та передачі персональних даних дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Договору, а також протягом необмеженого терміну після закінчення його дії. Крім цього, укладенням Договору Замовник підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлених Законом України "Про захист персональних даних", про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються Продавцю з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Замовник також погоджується з тим, що Продавець має право надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Замовника, не змінюючи при цьому мета обробки персональних даних. Обсяг прав Замовника, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" йому відомий і зрозумілий.


3. ЦІНА ТОВАРУ

3.1. Ціна на кожну позицію Товару вказана на сайті.

3.2. Продавець має право в односторонньому порядку змінити ціну на будь-яку позицію Товару.

3.3. У разі зміни ціни на замовлений Товар Продавець зобов'язується проінформувати Покупця про зміну ціни Товару.

3.4. Покупець має право підтвердити або анулювати Замовлення на придбання Товару, якщо ціна змінена Продавцем після оформлення Замовлення.

3.5. Зміна Продавцем ціни на оплачений Покупцем Товар не допускається.

3.6. Зобов'язання Покупця по оплаті Товару вважаються виконаними з моменту надходження Продавцю коштів.


4. ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ

4.1. Замовлення Товару здійснюється Покупцем через сайт.

4.2. При реєстрації на сайті Покупець зобов'язується надати наступну реєстраційну інформацію:

4.2.1. Прізвище та ім'я Покупця або вказаної ним особи (одержувача);

4.2.2. Адреса електронної пошти (не обов'язкове поле для заповнення);

4.2.3. Контактний телефон.

4.3. Якщо Продавцю необхідна додаткова інформація, він має право запросити її у Покупця. У разі ненадання необхідної інформації Покупцем, Продавець не несе відповідальності за наданийие якісної послуги Покупцю при покупці товарів інтернет-маркеті.

4.4. Ухвалення Покупцем умов цієї Оферти здійснюється за допомогою внесення Покупцем відповідних даних в реєстраційну форму на сайті. Після оформлення Замовлення дані про Покупця реєструються в базі даних Продавця.

4.5. Покупець несе відповідальність за достовірність наданої інформації при оформленні Замовлення.

4.6. Договір купівлі-продажу дистанційним способом між Продавцем і Покупцем вважається укладеним з моменту електронного оформлення замовлення на сервісі сайту або видачі Продавцем Покупцеві касового або товарного чека або іншого документа, що підтверджує оплату Товару.


5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

5.1. Продавець не несе відповідальності за шкоду, заподіяну Покупцеві внаслідок неналежного використання Товарів, попередньо замовлених на сайті http://emsfitness.kiev.ua і придбаних у Продавця.

5.2. Продавець не несе відповідальності за неналежне, несвоєчасне виконання Замовлень і своїх зобов'язань в разі надання Покупцем недостовірної або помилкової інформації.

5.3. Продавець і Покупець несуть відповідальність за виконання своїх зобов'язань відповідно до чинного законодавства України і положень цього Договору.

5.4. Продавець або Покупець звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх зобов'язань, якщо невиконання є наслідком форс-мажорних обставин як: війна або військові дії, землетрус, повінь, пожежа та інші стихійні лиха, що виникли незалежно від волі Продавця і / або Покупця після укладення цього договору. Сторона, яка не може виконати свої зобов'язання, негайно повідомляє про це іншу Сторону.


АДРЕСА І РЕКВІЗИТИ

ФОП Коношенко Сергій Олександрович

09230, Київська обл., місто Ржищів, вул. Хмельницького Богдана, будинок 56

ЄДРПОУ 3448808518